Utmanare 15–18 år

Välkommen till Utmanarna i Redbergslids Scoutkår – Banditerna

Tillsammans med kompisar får du uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Som utmanarscout händer mycket i livet. Många går på gymnasiet och har veckorna fullbokade. Då är det skönt att koppla bort vardagen med Scouterna. Som utmanarscout öppnar sig världen för dig på riktigt. Du och dina kompisar har möjlighet att åka på en mängd olika läger och äventyr runt om i Sverige, Europa och världen. Det är som utmanarscout som många får möjlighet att åka på världsscoutjamboree.

I Scouterna är det alltid tillåtet att göra fel, men det är ofta när vi reflekterar som vi kommer på hur vi ska göra för att det ska bli rätt nästa gång.

Vi träffas i scoutlokalen på torsdagar. Tiden är som vanligt mellan 18.30 och ca 20.30. Det är bra om du är fikasugen!

//Utmanarledarna

Ledare på avdelningen Utmanare